«The Walking Dead» er Fox TV sin største TV-suksess noensinne og en av tidenes mest populære TV-serier. Sesong 7 ble avsluttet med en cliffhanger av de sjeldne og fans (som ikke har lest tegneserien som det hele er basert på) har i over ett år nå spurt seg selv hva som vil skje nå som krigen mellom Rick og co. og Negan er et faktum.

Globalt fenomen

«The Walking Dead» har siden starten i 2010 blitt et globalt fenomen i samme klasse som «Game of Thrones». Serien har fått to spin-off's så langt: «Fear the Walking Dead» som nå er inne i sin tredje sesong og talk-showet «Talking Dead».

Superstjerner: Norman Reedus og Andrew Lincoln blir gjenkjent verden over etter suksessen i rollene som Daryl og Rick i «The Walking Dead».

Nå varsler Fox TV at norsk premieredato for den 8. sesongen av «The Walking Dead» blir mandag 23. oktober kl. 21.55 med en reprise allerede samme kveld kl. 23.50.

Deretter følger en ny episode hver mandag til samme tidspunkt.

Det er på nåværende tidspunkt ennå ikke klart om denne sesongen (i likhet med den forrige) vil bli delt opp i to separate bolker som sendes henholdsvis før og etter nyttår.

Negan: Siste episode av sesong 6 introduserte Jeffrey Dean Morgan i rollen som Negan - en skurkerolle som savner sidestykke i brutalitet på TV.

Litt over halvveis i historien om Rick & Co.

«The Walking Dead» er helt eller delvis basert på tegneserien av samme navn av Robert Kirkman og Tony Moore.

Sesong 8 av TV-serien tar for seg historien som i tegneserien går under navnet «All Out War Part 1 & II». En historie som finner sted i nummer 115 - 126 i tegneserien. Så langt har det blitt utgitt over 170 enkeltnummer og om TV-serien følger tegneserien så har vi så langt kommet litt over halvveis i den totale historien.

Lucifer kommer

Men «The Walking Dead» er ikke den eneste suksesserien fra Fox TV som har premiere i oktober. Også «Lucifer» er tilbake. Onsdag 11. oktober kl. 21.55 er det premiere på første episode av Sesong 3 av denne djevelske serien hvor britiske Tom Ellis så perfekt spiller Lucifer Morningstar i en moderne setting.

Lucifer: Lauren German som detektiv Chloe Decker og Tom Ellis som Lucifer Morningstar ( bedre kjent som djevelen).