- La bilen stå hjemme!

Onsdag kveld blir det klassisk britisk hardrock i Trondheim Spektrum. Utenfor hallen er det mer preg av singel, sand og søle.

Her blir inngangen: Den nærmeste porten blir inngangen til Deep Purple-konserten onsdag. Hallen innenfor skal gjøre tjeneste som garderobe, bar og gjennomgang til konserten.Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

Saken oppdateres.

- Det blir nok den siste konserten som blir arrangert i gamle Trondheim Spektrum, sier Stein Vanebo i Trondheim Concerts.

De 4500 billettene til Deep Purple-konserten ble utsolgt på 8 minutter 21 sekunder. Deep Purple-publikummet er nok også ganske trygge på hva som venter dem, med et sett med gamle favoritter som ganske sikkert starter med «Highway Star» og nesten garantert ender med «Smoke On the Water».

LES OGSÅ: Utsolgt på åtte minutter

Anleggsområde rundt hallene

Inne i hallen er det altså «business as usual». Men veien inn til konsertopplevelsen vil være annerledes enn publikum er vant til. Arbeidet med den kontroversielle nye hallen på Nidarø er i full gang. Den gamle hovedinngangen er blokkert av et stort hull som dominerer hele fronten mot vest. Et enda større hull dekker hele fasaden mot øst. En improvisert inngang er anlagt ved en port sørvest i Hall F tett mot Klostergata – i den hallen blir det garderobe og bar, samt gjennomgang til den store hallen der konserten gjennomføres.

LES OGSÅ: Rådmannen godtar deler av planen for nye Spektrum

LES OGSÅ: Her er rivingen godt igang

La finskoene være igjen hjemme

Da Adresseavisen var innom byggeområdet mandag formiddag, ble det gjort asfaltarbeid rundt en improvisert nødutgang fra hallen.

- Publikum kommer til konserten via et anleggsområde, det må de være forberedt på. Det kan være lurt la finskoene ligge igjen hjemme, sier Stein Vanebo.

La bilen stå hjemme

Det som helt sikkert er lurt er å sette bilen stå igjen hjemme, legger han til. For frem til Trondheim Spektrum kommer de i hvert fall ikke. Det blir sperring i krysset Klostergata / Ragnhilds gate. Forbi den kommer kun trafikk til beboere i området og handikaptransport. Drosjer stopper i Elgeseter gate ved Studentersamfundet, og ved Ila kirke. Det vil være grei adkomst fra bussholdeplasser i Elgeseter gate og Kongens gate.

LES OGSÅ: Redd kommunen får smekk for Spektrum-sprekk

- Det er jo uansett ikke aktuelt med biltransport inn til store arrangementer som dette. Så det er ikke noe dramatisk nytt i dette. Men med forholdene i byggeperioden, og ekstra utfordringer på grunn av bygging av ny legevakt, blir det ekstra viktig å understreke poenget. det vi pleier å si med små bokstaver, sier vi nå med store bokstaver, sier Stein Vanebo.

Anleggsområde: Arbeidet med den kontroversielle nye storhallen på Nidarø er i gang, og Trondheim Spektrum er preget av anleggesvirksomheten. Inngang blir i porten til venstre.
      (Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen)

Anleggsområde: Arbeidet med den kontroversielle nye storhallen på Nidarø er i gang, og Trondheim Spektrum er preget av anleggesvirksomheten. Inngang blir i porten til venstre.Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

Hovedinngangen blokkert. den gamle hovedinngangen til Trondheim spektrum er blokkert av et stort hull. En provisorisk inngang blir anlagt helt til venstre i denne hallen.
      (Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen)

Hovedinngangen blokkert. den gamle hovedinngangen til Trondheim spektrum er blokkert av et stort hull. En provisorisk inngang blir anlagt helt til venstre i denne hallen.Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

Nye tider på Nidarø: I de kommende to årene blir Trondheim Spektrum fornyet og forstørret.
      (Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen)

Nye tider på Nidarø: I de kommende to årene blir Trondheim Spektrum fornyet og forstørret.Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå