Svært langt fra fylkestinget

Ujevne dikt, men på det beste er dette et viktig litterært tidsdokument over den psykedeliske revolusjonen i Norge på begynnelsen av 70-tallet.

Poetisk politiker: Jan Bojer Vindheim (Mdg) er med i det påtroppende første fylkestinget for Trøndelag. Dessuten har han samlet sine lenge utilgjengelige diktsamlinger fra 70-tallet. 

I 1968 ble Allen Ginsbergs grensesprengende diktsamling «Hyl og andre dikt» oversatt av Olav Angell. Sammen med prosaen til Jack Kerouac, William S. Borroughs og resten av beatgjengen ble fokuset lagt på jazz og rock, automatskrift, karma, reiser og dop. LSD og cannabis: hasj og marihuana, den gang forbudt (og sikkert med rette, mange snublet psykisk og ble psykotiske), i dag foreskrevet i flere land som legemidler i kontrollerte former.