- Jeg er jo ikke noe glad i uttrykket «hate Molde by», men du forklarer det veldig godt

Nils Arne Eggen ble imponert over skuespiller Ole Christian Gullvågs teaterforestilling om det å være Rosenborgfan og Kjernen-supporter.

- Jeg er jo ikke noe glad i det uttrykket «hate Molde by», men han forklarer det veldig godt. For det er jo sånn at når man har brukt opp alt det negative man kan si om motstanderklubben, da må jo byen stå for resten, sier Nils Arne Eggen humrende etter å ha sett forestillingen «Rotsekk» skrevet av skuespiller Ole ChristianGullvåg.(t.v.) Aslak Moe er regissør. 

Eggen har satt seg godt til rette i godstolen sin foran vedovnen hjemme i stua på Fanrem. Fotball-legenden fikk tilbud om å se en prøveforestilling av monologen «Rotsekk» som Turnèteatret i Trøndelag jobber med nå, og inviterte like godt hele gjengen hjem.