Innspillingen av siste sesong i den populære serien «House of Cards» startet opp igjen denne uken uten hovedrolleinnehaver Kevin Spacey.

Netflix brøt alle bånd med skuespilleren i fjor høst etter anklager om upassende oppførsel overfor blant andre mindreårige gutter.

Henter inn Oscar-nominerte

Sjette og siste sesong av serien vil derfor bli uten den korrupte politikeren Frank Underwood. Robin Wright, som har spilt kona til Spaceys figur, tar over hovedrollen.

I tillegg har strømmetjenesten bekreftet to nye, sentrale navn på rollelisten: Diane Lane (53) og Greg Kinnear (54). Begge er tidligere Oscar-nominert for sine skuespillerprestasjoner. Det er ikke kjent hvilke roller de to skal spille, men Netflix har bekreftet at de skal portrettere et søskenpar.

Har tapt 300 millioner

Da Netflix la frem sine kvartalstall forrige uke, kom det frem at anklagene mot Spacey har kostet strømmetjenesten dyrt. I tillegg til å stanse og utsette produksjonen av House of Cards, hadde Netflix planlagt en film med Spacey i hovedrollen. Planen ble skrinlagt etter anklagene mot Spacey.

Netflix har nedskrevet tilsvarende 300 millioner kroner på grunn av produksjonsstans og -utsettelser knyttet til anklager om seksuell trakassering.