Ned i avgrunnen med von Trier

Grotesk lemlesting av kvinner og barn i en kald, makaber seriemorderfilm som viser Lars von Trier på sitt verste.

Brutal Jack: Matt Dillon spiller seriemorderen Jack som mener det er en kunst og drepe og lemleste. Det går særlig hardt ut over kvinner i Lars von Triers nye filmskandale «The House That Jack Built» som hadde verdenspremiere i Cannes natt til tirsdag. 

Lars von Trier så ikke helt god ut da han entret festivalpalasset i Cannes for gallapremieren på «The House That Jack Built» sent tirsdag kveld. Han ble møtt med flere minutter stående applaus av et publikum i kjole og hvitt, som en slags hjemvendt sønn. For syv år siden måtte han forlate festivalen i skam, som uønsket i Cannes, for å ha trukket fram nazismens gode sider på pressekonferansen for «Melancholia», etterfulgt av ordene: «jeg er en nazist».