Credo:

Credo til nye høyder

Nivået på kjøkkenet har hevet seg i takt med den enorme oppjusteringen av lokaler. Resultatet er tidvis til å gispe av.

En gammel graffitivegg mikses med tremøblement på nye Credo.  Foto: Glen Musk

Det restaurerte lokalet på Lilleby er like spektakulært som alle rapporter i både tradisjonelle og sosiale medier har varslet. Bak inngangsdøra er en stor bar og et luftig lokale over to overdimensjonerte plan, med matnyttige planter og urter på alle kanter og høyder, og en åpen trapp til andre etasje, der jeg geleides opp av en av kveldens mange servitører. Vel oppe i høyden finner jeg anmelderkollega Håvard godt plantet i en dyp skinnstol, omgitt av digre malerier signert Sverre Koren Bjertnæs, grønne urter og en vegg dekt av kokebøker. Foran seg har han et glass champagne. Det ser ut som han trives.