«Husker du» for fotballfrelste

Nostalgisk og entusiastisk gjengivelse av av den magiske kampen i VM i 1998 med en spretten samfunns- og kulturanalyse av 90-tallet.

Brasils målvakt Taffarel var sjanseløs på å redde det velplasserte skuddet fra Kjetil Rekdal, som sikret Norge en 2-1 seier i Marseille 23. juni 1998. Dan Eggen strekker hendene i været (t.h.). 

Det er spenst og glede i Liens rekapitulasjon av det som skjedde 23. juni for tyve år siden. Drillo og spillerne gir sine stemmer til dramatikken, før og etter kampen. Norge hadde spilt uavgjort mot de to andre lagene i puljen; Marokko og Skottland, og måtte vinne mot Brasil for å gå videre. I mellomtiden hadde Henning Berg og Erik Mykland sneket seg ut på pub og avisene bar over seg; send de hjem! Drillo la ikke så alt for mye vekt på det og det skulle vise seg under kampen at de var to av banens beste spillere!