38 000 skal på rockefestival på Lademoen i helga

- Det finnes ikke parkering i området, så vi oppfordrer alle om å gå hit, sier arrangøren.

Sikkerheten viktigst: - Vi har planlagt bemanning og sikkerhet i flere måneder, sier Birger Henriksen, sikkerhetsansvarlig i Trondheim Rocks. F.v. Stein Vanebo, Birger Henriksen, Mård Askim, styreleder i Trondheim Concerts og Anders Sjøtrø, innsatsleder i Trøndelag politidistrikt. 

Tre dager før Dahls Arena åpner for Trondheims første rockefestival, er det full aktivitet inne på området. Inngangspartiet, som Stein Vanebo i Trondheim Concerts tegnet på en serviett i Granåsen under utslipp på Bruce Springsteen for ett par år siden, er snart oppe. To lange, hvite telt står også klare, og ved siden av holder scenene på å ta form. I alt 40 menn er i sving med riggingen, drevet fram av ei dame med stål i ben og armer.