Klisjésuppe kremet med god stemning

Ti år har gått, og «Mamma Mia - Here We Go Again!» er sprudlende, men noe mer tilbakelent.

Unge Donna (Lily James) har fått besøk av venninnene Tanya (Jessica Keenan Wynn) og Rosie (Alexia Davies), og de tar scenen på den lokale puben.   Foto: Jonathan Prime/ United International Pictures

Den første «Mamma Mia»- filmen kom som en energisk musikalbombe sommeren 2008. I filmen ble vi kjent med Sophie som bor med sin mor på en gresk øyperle. Sophie giftet seg og ble kjent med sine tilsynelatende tre fedre som hun inviterte i all hemmelighet for moren. I oppfølgeren «Mamma Mia - Here We Go Again!» møter vi en ti år eldre versjon av hele stjerneensemblet. Den greske idyllen, romantikken og sing-a-long- faktoren er absolutt tilstede, men de spiller på et litt større følelsesregister denne gangen. Likevel er filmen en klisjésuppe, kremet med god stemning og toppet med frekke replikker og tørr humor.