Les anmeldelsen: Fullstendig skandale

Les alt om Pstereo her!

Spilte, knuste, fløy hjem

På hans Instagram-story ser vi også at han spruter champagne eller lignende i hotellrommet. Begge videoene ble lagt ut rundt 03.00-tiden natt til fredag, altså noen timer etter konserten Adresseavisens anmelder kalte fullstendig skandale.

På samme instgramstory ser vi Lil Pump sette seg i privat-jeten, som tar han og crewet vekk fra Trondheim.

Hvilket hotell Lil Pump bodde på under Trondheim-oppholdet ønsker ikke Pstereo-festivalen å opplyse om. Hoteller som Adresseavisen har vært i kontakt med fredag morgen, sier de ikke har fått rapporter om rom som er ramponert eller herjet med.

Lil Pump leker seg med champagne. Foto: Skjermdump fra Instagram.

Pstereo-anmeldelse: Tungt, fett og fengende da Bokassa holdt fest i regnet

Knuste TV-en i Stockholm

For tre dager siden festet han blant annet på Grand Hotel i Stockholm. En video viser at Lil Pump knuser en tv, og bruker brannslokkingsapparatet på interiøret.  (se video lenger ned)

Bookingansvarlig i Pstereo, Kim Aasli, sier han ikke har fått tilbakemelding fra hotellet superstjerna bodde på.

Selve konserten derimot fikk han med seg, og han leste også anmeldelsen til Adresseavisen som ga en ener på terningen.

Pstereo-anmeldelse: Ettermiddagskonsert i regn for et av årets beste albumband gikk helt fint

Pstereo: - Skuffende for oss også

«Det absurde settet avsluttes med en hyllest til avdøde XXXTentacion hvor låta «Look At Me!» spilles. Hva Pstereofestivalens bookingavdeling tenker om dette er høyst interessant. For dette var ikke i nærheten av noe som helst.» skriver Adresseavisen, og trekker frem at artisten var på scena i 15 minutter.

- Lil Pump opptrådte i 15 minutter – er det innenfor avtalen med Pstereo, Aasli?

- Hva skal jeg si. Han spilte i 20 minutter, men er jo booket til full konsert. Men vi fikk beskjed om at det var slik det funket, og det samme skjedde både i Stockholm for noen dager siden, og andre konserter tidligere i sommer. Så vi fikk klare indikasjoner. Men det er selvfølgelig skuffende, også for oss, at det ble slik, sier Aasli.

Festivalsjef Bård Flikke (t.h.) og booking-ansvarlig Kim Aasli. Foto: Kim Nygård

- Vil dere beklage overfor publikum?

- Nei, det blir ikke rett å gjøre det. Foran scenen var det over hundre hardcore-fans som sto med stjerner i øya over hva de fikk se. Flere jeg snakket med i ettertid var storfornøyde, og glade over at de fikk se selveste Lil Pump i sin egen hjemby. Men igjen, vi er også skuffet over at han ikke opptrådte mer enn 20 minutter, og ikke lagde mer show, sier Aasli.

 LES OGSÅ: - Byen kan være i ferd med å nå et metningspunkt

En milliard visninger på Youtube

Da de booket den amerikanske stjernen Gazzy Garcia - som han egentlig heter- visste verken Aasli eller andre at unggutten skulle bli så stor som han er blitt. Rapperen har over 15,5 millioner følgere på Instagram, hans videoer er sett over en milliard ganger på Youtube og interessen for rapperen er enorm.

- Jeg tror ikke anmeldelsen speiler det de som sto foran scenen mener. Det er et ungt fenomen som nok kommuniserer bedre med de under 20-25, enn andre. Det er en helt egen kultur som er mer punket enn punken selv. Det har tatt helt av, og i Stockholm spilte han for 18 500 tidligere i uka. Dette er nok den minste festivalen han har gjort på noen måneder, sier Aasli, som påpeker at det er mye image også rundt det Lil Pump gjør.

Ekstra mannskap hentet inn

Og med en slik gigastjerne ble det tatt noen ekstra vurderinger. Blant annet ble mannskap som kjenner artisten og crewet sendt opp fra Oslo.

- Han hadde eget vakthold og ble godt passet på. Når slike stjerner er her, gjør vi sikkerhetstiltak som må gjøres. Men vi har ikke noe å utsette på oppholdet, selv om vi ønsket en lengre gig enn det vi fikk av ham, sier Aasli.