- Jeg tror mange stemte Trump bare på pur f...

Vertsforeldrene til skuespiller Espen Klouman Høiner gikk fra Obama til Trump. Nå forteller han historien i sin første soloforestilling.

- Denne forestillingen er ikke et politisk prosjekt, den handler ikke om Trump. Dette dreier seg om å formidle en livshistorie, sier Høiner, tidligere skuespiller ved Trøndelag teater, Espen Klouman Høiner, som gjør sin første soloforestilling under Bastardfestivalen. 

Skuespilleren du trolig sist så som Leif Tronstad i tv-serien «Kampen for tungtvannet» har regi, manus og spiller selv i monologen han har kalt «Vi, folket», etter «We, the people», som er åpningssetningen i den amerikanske konstitusjonen. Han har alltid vært interessert i amerikansk politikk, og bodde et år i delstaten Illinois som utvekslingsstudent på 90-tallet.