Teatersjef Kristian Seltun slutter til jul:

Det er både vemodig, rart og hyggelig for teatersjefen om dagen

Teatersjef Kristian Seltun er inne i sluttdelen av sitt niende og siste år ved Trøndelag teater. Og dermed sin niende og siste Ibsen-forestilling ved teateret. Det er i det hele tatt mye som blir det siste for ham denne høsten.

Kristian Seltun leverer sin siste Ibsen-forestilling på Trøndelag teater. «Byggmester Solness» settes opp med regissør Johannes Holmen Dahl og skuespillerne Eindride Eidsvold og Mari Hauge Einbu. 

- Jeg er så pragmatisk at jeg tenker det er ikke noe spesielt ved det. Da jeg begynte hadde jeg planer om å gjøre en Ibsen i året i de fire årene jeg skulle være her. Og da var det en del av de Ibsen-stykkene jeg hadde lyst til å sette opp som ikke var helt ledige ennå, for det bør gå en viss tid siden sist de ble spilt. Sånn 10–12 år imellom, sier Seltun, og legger ikke skjul på en viss stolthet over at Trøndelag Teater er det teateret i Norge, etter Nationaltheatret, som har spilt mest Ibsen. Selv har han altså sørget for ni.