Sorgenfri-selgerne inntok scenen på Trøndelag Teater

Sorgenfrikalenderen 2019 består av 13 motiv med selgerne, fotografert på Trøndelag Teater av Terje Visnes. Nå er alle bildene å se i storformat i Vår Frue kirke.

Bildene fra Sorgenfrikalenderen 2019 er nå utstilt i stormat i Vår Frue kirke. F.v. Merete Wist Adde, markedssjef ved Trøndelag Teater, Alfred Olsen, Sorgenfri-selger, og Terje Visnes, fotograf. Helene Disington er avbildet på bildet i bakgrunn og utgjør forsiden av Sorgenfrikalenderen 

- «Nattverden» er min favoritt, sier Alfred Olsen, og sikter til bildet der Sorgenfri-selgerne er fotografert ved et langbord, som en variant av Leonardo da Vincis berømte maleri. Olsen er en av de 13 selgerne som er avbildet på årets kalender for gatemagasinet Sorgenfri. Han var først litt betenkt da han fikk tilbud om å bli med, men fant fort ut at dette var et artig prosjekt han ønsket å være en del av.