Trondheim Calling:

- Å være eldste artist er det første gæmlis-tegnet, liksom

Spielbergs er på alles lepper, Kings of The Valley håper på et eventyr, mens The Dogs prøver å kvitte seg med halvannet tonn med kumlokk.

I forbindelse med Trondheim Calling ønsket Adresseavisen å ta en prat med tre rockband som er i forskjellige stadier av karrieren. Til venstre i bildet er de seks medlemmene i The Dogs, til høyre står og sitter powertrioen Spielbergs, mens i midten ser man Kings of The Valley. Bak fra venstre: Mads Martinsen, Kenneth Simonsen, Roar Nilsen, Markus Margido Drazkowski Teksum, Øystein Negård, Stian Brennskag og Christian Løvhaug. Foran fra venstre: Kristopher Schau, Stefan Höglin, Henrik Gustavsen, Esten Mortensen Holien, Christopher Roseth Sand og Mads Baklien.  Foto: Rune Petter Ness, Adresseavisen

Etter starten på 2019 å dømme, blir dette et herlig år for dem som liker å høre på rock. Spidergawd har levert en kandidat til årets plate, The Dogs og Spielbergs likeså, trondheimsbandet Combos har gitt ut en kul EP, mens U-FOES følger opp sin strålende debut fra i fjor høst med kjempekonserter. For å nevne noe.