– Åge gruet seg før møtet med elevene

Aud Lunde Solem (85) har opplevd to sterke møter med Åge Aleksandersen og «Lys og varme». – Det er knyttet så mange minner til den sangen.

Populær gjest: Klasse 5B på Gimse skole møtte Åge Aleksandersen. På bildet ser man (med forbehold om at folk har tatt nye navn i ettertid): Øverst fra venstre: Aud Lunde Solem, Astrid Hanssen, Kim Nygård, Liv-Stephanie Haug, Svein Magne Roten, Kjetil Nyseth, Thomas Nielsen 2.rekke fra venstre: Thomas Rabben, Kjersti Anzjøn, Mari Bromstad, Endre Johnsen, Åge Aleksandersen, Sissel Horg, Frank Jakobsen Skilbred, Jens Kristian Holberg, Ellen Nygård. 3.rekke: Janne Olderøien Husby, Hallgrim Ludvigsen, Ann Kristin Lund Aaker,Trond Melbye Michelsen, Elin Haugnes og Sylvia B. Kregnes. 

- Da vi satt i røykerommet før timen startet, vi hadde det på skolen den gangen, sa Åge: «Jeg gruer meg», sier tidligere lærer Aud Lunde Solem.