Netflix fortsatter satsingen på seriemorder Ted Bundy

Ganske tom dans med seriemorder

Gode skuespillere, dyktig regissør og beryktet historie om en av USAs verste seriemordere, til middels sjokkunderholdning.

Uskyldig møte: Lily Collins og Zac Efron som alenemoren og seriemorderen som ble et par på 1970-tallet, før han ble avslørt som USA verste seriemorder. Forholdet mellom dem skildres i Netflix-filmen «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».  Foto: Brian Douglas Brian Douglas/Netflix

Seriemorderfilmen som sjanger fikk et voldstomt løft, kvalitetsmessig og som stueren filmunderholdning med Jonathan Demmes velfortjente Oscar-triumf, «Nattsvermeren» fra 1991. Før det var mange av de beste seriemorderfilmene i det mer sleazy kultfilmformatet, som «Motorsagmassakren»(1974) og «Halloween»(1978).