Her har han støttet trønderske kunstnere med 900 000 kroner

Kjell Erik Killi-Olsen og Kjøpmannsgata ung kunst (K.U.K) står bak Trøndelagsutstillingens kritikerpris, som er en av Trøndelags største kunstpriser. Lørdag deles den ut for 18. gang.

30 kunstnere er antatt til årets Trøndelagsutstilling ved Trøndelag senter for samtidskunst. Trøndelagsutstillingen er den mest populære utstillingen ved Trøndelag senter for samtidskunst, ifølge produsent for utstillingen Margrete Abelsen. I år arrangeres den som en sommerutstilling.  Foto: Christine Schefte

Hvert år deles det ut fire kunstpriser under Trøndelagsutstillingen, deriblant Kritikerprisen som er et stipend på 50 000 kroner. I år er det 18. gang prisen deles ut, og hvert år er det kunstneren Kjell Erik Killi-Olsen som har gjort dette mulig.