- Han kaster glans over oss yngre kunstnere

Tre unge Trondheimskunstnere, i tillegg til Kjell Erik Killi-Olsen, sto for åpningen av kunsthuset Kunst og kaos i Finborudgården på Røros fredag, en popup-utstilling i regi av Kjøpmannsgata ung kunst, K.U.K.

Per Stian Monsås (t.v), Thea Meinert og Kjell Erik Killi-Olsen stiller ut sammen på Galleri Kunst og kaos i Finborudgården på Røros.  Foto: Hilde Ingebrigtsen

- Dette er en popup-utstilling der vi fokuserer på yngre og mindre etablerte kunstnere, i tillegg til de andre etablerte. Og det er noe av det vi ønsker å drive med ved Kjøpmannsgata ung kunst, K.U.K.. Men siden vi ikke har mulighet i våre egne lokaler akkurat nå, kan vi dra i gang slike utstillinger andre steder, forteller Cathrine Hovdahl Vik, kurator for utstillingen ved Kunst og kaos.