Dødsbra med brura mot svigers fra helvete

Smart, rå skrekkfilm med blodig brud og svigerfamilie fra helvete.

Svigers: Svigerfamilien som møter bruden, spilt av f.v. Kristian Bruun, Melanie Scrofano, Andie MacDowell, Henry Czerny, Nicky Guadagni, Adam Brody og Elyse Levesque i «Ready or Not».  Foto: Eric Zachanowich

Venner av gjennomført vri på sjangerfilm kan se fram til et av de friskeste dødbringende pustene i bred amerikansk skrekkfilm siden Jordan Peeles «Get Out». Denne filmen gjør litt av det samme med klasse og familie som «Get Out» gjorde med rasisme. Samtidig gjør den litt av det samme som sommerens creepy «Midsommar» når det gjelder å introdusere outsidere til mildt sagt spesielle ritualer. I tempo og stil er den mer gotisk, temposterk amerikansk skrekkfilm med underliggende svart humor.