Tvillingene Andreas og Elias skal spille med Oslo-Filharmonien

To 17 år gamle fiolinister fra Levanger er blant årets utvalgte til talentprogrammet Ung Filharmoni. Torsdag står de på scenen med Oslo-Filharmonien i Konserthuset.

Andreas og Elias Grimstad er to av 77 utvalgte unge musikere som nå skal få spille sammen med Oslo- Filharmonien. Torsdag er det konsert i Oslo konserthus.  Foto: Magnus Skrede/Barratt Due Musikkinstitutt

Andreas og Elias Grimstad er to av 77 utvalgte unge musikere som nå skal få prøve seg som profesjonelle orkestermusikere. Talentene ble plukket ut etter prøvespill i januar og møttes første gang på en samling med musikere fra Oslo Filharmonien i sommer. Der vanket det både enkeltundervisning, gruppeundervisning og sosiale innslag. Denne uken er de samlet til orkesterprøver i Oslo.