På scenen for siste gang i Trondheim fredag:

Da Herodes Falsk møtte kjæresten for første gang, var det i et tv-studio fullt av nakne damer

Egentlig skulle Herodes Falsk kalle showet «Alt jeg ønsker er respekt, penger og sex». For det er jo det som er sannheten.

Avslutter: - Nå er jeg i alder til å bli pensjonist og da har jeg tenkt å ta det livet og virkelig kose meg. Det er litt synd at mange ikke gir seg før, mens man ennå kan nyte det pensjonistlivet, sier Herodes Falsk. Med i kulissene er samboer Ingunn Eid.  Foto: Morten Antonsen

Komikeren og artisten kan se tilbake på et langt og, til tider, ellevilt liv i underholdningsbransjen. Fredag gjør han sitt aller siste show i Trondheim, før han skal pensjonere seg og leve det gode liv på fjellgården han og kjæresten eier på Gran Canaria.