Trønderfest i Oslo

Til Royal Albert Hall kom Åge Aleksandersen seg for tre år siden, men hans første konsert i Oslo Spektrum har latt vente på seg helt til nå. Godt da, at lørdagskvelden ble en like livat som trivelig fest med Åge og hans kjære Sambandet.

Åge Aleksandersen hadde med seg flere gjesteartister på scenen i Oslo Spektrum lørdag. Her sammene med Ingebjørg Bratland under konserten.  Foto: NTB scanpix

Vi skal sikkert ikke legge for mye i det, men det er fristende å lage et lite poeng av at Spektrum-konserten både åpnet og sluttet med «Levva livet». Derimellom viste Åge Aleksandersen fram en stor del av sin musikalske palett, fra det energisk rockende via leken trønderrock til mer dempede partier. Ofte framført i en allsangvennlig drakt som sikret namsosingen god vokal støtte fra de over 8000 tilskuerne i et fullsatt Oslo Spektrum.