Hvis SNK får fire millioner kroner, blir det spel også neste år

Nå er det opp til Verdal kommune og Trøndelag fylkeskommune om «Spelet om Heilag Olav»settes opp på Stiklestad også i 2020.

Mandag ettermiddag ga styret i Stiklestad Nasjonale kultursenter en orientering om den økonomiske situasjonen til sine eiere Verdal kommune og Trøndelag fylke. Fra venstre fylkesdirektør for kultur Karen Espelund, styreleder Bente Erichsen og daglig leder Anne Marit Mevassvik i Stiklestad nasjonale kultursenter og leder for hovedutvalg kultur May Britt Lagesen i Trøndelag fylkeskommune.   Foto: ERLING SKJERVOLD

- Vi er opptatt av framtidens spel og å styrke en bred framstilling av Olavs-myten fram til 2030. Styrets forslag er at «Spelet om Heilag Olav» gjennomføres i 2020, forutsatt en styrking av budsjettet med fire millioner kroner, sier styreleder Bente Erichsen i Stiklestad Nasjonale Kultursenter (SNK) til Adresseavisen.