- Jeg tenkte først at jeg ikke hadde noe spesielt forhold til ære. Men jeg sitter jo og teller «likes» på Instagram

Stefan Sundstrøm (59) skal synge fra sin «Domedagspredikan» i Vår Frue kirke. Og det skal først og fremst handle om «ære» under Olavsfest neste sommer.

Festivalplanlegging: Stefan Sundström spiller på Olavsfest neste år. Her sammen med festivaldirektør Petter Myhr. Onsdag kveld holdt Petter Myhr et foredrag om «ære», neste års tema på Litteraturhuset i Trondheim.  Foto: Espen Bakken

Onsdag kveld avslørte Olavsfest sitt temavalg for neste års festival. Festivaldirektør Petter Myhr holdt foredrag om «ære» på Litteraturhuset og hadde med Stefan Sundström som hemmelig gjest. Den svenske artisten er aktuell med «Domedagspredikan», og skal spille i Vår Frue kirke under neste års festival.