Minimalen Kortfilmfestival

Kortfilmen «Rumpa» er inspirert av rumpa til skuespilleren Kåre Conradi

Tirsdag er det verdenspremiere på den Trondheimsbaserte ungdomskomedien «Rumpa». Det skjer under åpningsprogrammet for Minimalen Kortfilmfestival i Trondheim.

CHARLOTTENLUND: Kortfilmen "Rumpa" har premiere på Minimalen Kortfilmfestival 21. januar. F.v. Bente Maalen, Milla Reppen-Gjeldseth, Elisabeth Matheson og Nina Elisabeth Grøntvedt. Foto: RICHARD SAGEN, Adresseavisen  Foto: Richard Sagen

– Her er det girlpower i både crew, cast og innhold, sier Elisabeth Matheson. Skuespilleren fra Selbu debuterer som regissør, og har fått med seg fire andre damer fra Trøndelag. Bente Maalen er produsent for filmen, forfatteren Nina Elisabeth Grøntvedt har skrevet filmmanus sammen med Matheson, mens artist og låtskriver Margaret Berger har laget filmmusikken. Og 16-årige Milla Reppen-Gjeldseth spiller hovedrollen.