Faren lager store kunstutstillinger. Sønnen lager kostymer til store Hollywoodfilmer

Arnold Dahlslett (71) uttrykker seg med maleri, grafikk og skulptur. Sønnen Stian Dahlslett (43) er designeren som står bak kostymene til den siste «Terminator»-filmen.

Far og sønn Arnold og Stian Dahlslett som begge lager kunst i store format. Faren er nå aktuell med en av de største grafikkutstillingene i Trondheim, og sønnen laget kostymer til filmen Terminator i høst og er aktuell med nye Hollywood-filmer.  Foto: Morten Antonsen

– Dette er den klart største separatutstillingen jeg har hatt, forteller Dahlslett. Han er Håkon Blekens etterfølger som Britannia-kunstner og står bak 231 verk som nå pryder hotellveggene i tre etasjer. Han bor og arbeider i Osnabrück i Tyskland, og i Namsos, og han er ofte i Trondheim der de tre barna holder til.