Pstereo utvider, seks nye utesteder skal arrangere konserter under festivalen

«Klubbpstereo»-konseptet utvides med en ekstra dag for å lokke trondhjemmere ut av huset og på konsert. - Et frieri til et nytt publikum, sier Pstereo.

VIL TREKKE PUBLIKUM TIL KLUBBENE: Pstereo slår seg sammen med flere prominente utesteder og scener i Trondheim, i håp om å lokke flere på konsert. F.v Lemmy, Runar Hemminghytt (Daglig leder, Fru Lundgreen), Ida Vie (Daglig leder, TYVEN), Aina Catrine Hammern (Daglig leder, Good Omens), Tor Schjoelberg (Booking, Moskus), Kim Aasli (Booking, BYSCENEN/Pstereo), Andrew Christopher Anfinnsen (Daglig leder/booking, Lokal Scene - Klubb - Bar), Jon Vu-Yen Nguyen (Kommunikasjonsansvarlig & klubbsjef, Pstereo), Markus Sundet (Praktikant, Pstereo)   Foto: Esben Krogstad Kamstrup

Som en forlengelse av det allerede godt etablerte «Klubbpstereo», konsertene som spilles på utvalgte utesteder etter at lysene slukkes på marinen, har nå Pstereo gått sammen med seks lokale scener for å vie en hel dag til klubbkonserter. Bakgrunnen for prosjektet er et ønske om å løfte helårsarrangørene, og tilby lokal musikk til et nytt publikum, og torsdag 20. august kan publikum igjen gå fra scene til scene, rundt om i Midtbyen, og oppdage ny musikk.