Prisdryss til trønderske aktører under arrangørutdeling

Både Pstereo og Trondheims Konsertkollektiv kunne ta med priser hjem fra årets prisutdeling for Norske Konsertarrangører.

GLADE VINNERE Pstereo stakk av med pris under årets prisutdeling for Norske Konsterarrangører. Olavsfest var nominert i samme kategori. Trondheim Konsertkollektiv slo Festningen som årets nykommer. Til venstre: Markus Sletten i Trondheim Konsertkollektiv. Jon Vu-Yen Nguyen og Kim Aasli fra Pstereo helt til høyre i bildet.  Foto: Jon Olav Sandal

I et fullsatt delegatområde på utestedet Blå under musikkfestivalen Bylarm, som denne helgen går av stabelen i Oslo, ble årets beste konsertarrangører kåret. Trondheim hadde nominerte i tre av totalt fem kategorier - og tok hjem seieren i to av disse. I kategorien «Årets Nykommer» var både Trondheim Konsertkollektiv og Festningen nominert, hvor førstnevnte stakk av med prisen. «Årets Profil» gikk til Pstereo.