Gåte ut, superreserve inn:

75-årsjubileum markeres på Moskus

Det er temmelig nøyaktig 75 år siden Hans Hyldbakk skrev sitt optimistiske, romantiske dikt «Vårsøg», som forutså slutten på andre verdenskrig. Kan det nå også forutsi slutten på den mest ekstreme korona-situasjonen?

Bidrar med sol og optimisme: Henning Sommerro stepper inn på kort varsel til inernettkonsert på Moskus torsdag - som erstatning for Gåte som må melde sykdomsforfall.  Foto: Peter Breivik

No skin det sol, kommer Henning Sommerro til å synge torsdag kveld på Moskus sessions, der han skal opptre sammen med John Pål Inderberg på saksofon. Internett-konserten ble plassert på torsdag på kort varsel, fordi Gåte måtte avlyse sin planlagte akustiske konsert på grunn av sykdom. Eller rettere sagt, de utsetter konserten til rett etter påske.