Ungdommer har gjort huset i Trondheim til sin lekeplass

Tre rap-stjerneskudd, en lokal R&B-helt, et designertalent og en fotografstudent har startet det som skal bli et nytt kreativt kraftsenter.

Fotograf Lasse Amundsen (fra venstre), designer Andreas Malvik, Emil Gaare Grøvlen (Bulmboys) og Salomon Thorvaldsen (Bulmboys) utgjør kollektivet VNMS. Her sitter de i vinterhagen utenfor eneboligen de disponerer på østsida av Trondheim. Musiker Gerald Ofori og Bulmboys-medlem Isak Wangberg var ikke til stede da bildene ble tatt.   Foto: Håvard Haugseth Jensen

– Nå fokuserer vi mest på Andreas sin kunst, og lager mest mulig klær. Etter hvert vil vi fokusere mer på musikk og kanskje lage plateselskap. Forhåpentligvis har vi startet noe stort og kan signere flere unge artister, sier Gerald Ofori.