KARANTENEPRATEN

Hun sliter med selvdisiplin for tiden, men én ting er hun god på

- Vi trenger hverandre for å få ting gjort, sier regissør Marit Moum Aune (55) fra Trondheim. Hun synes det er litt stusselig å jobbe hjemmefra, alene.

– Jeg skulle aller helst ha tatt meg en tur til Trondheim og besøkt moren min, men det får jeg ikke mulighet til nå, sier Marit Moum Aune.  Foto: Arne Ueland

– Dette er jo veldig rare tider, men vi som jobber med teater er ganske vant til å ikke vite hvordan ting blir. Jeg kjenner på at det er en «muskel» som jeg har trent en del. Hadde jeg vært fersk i karrieren, og hatt min første og kanskje eneste jobb akkurat nå, da tror jeg det hadde vært tøft. Men jeg klarer heldigvis å løfte blikket og se litt stort på ting, sier Marit Moum Aune, som i år er husregissør for Nasjonalballetten.