Her ønsker Sveinung Sundli å holde konserter i sommer

Om det går slik Sundli drømmer om, vil det bli utendørs musikkfestival med daglige konserter fra 15 juni og gjennom hele sommeren på Fosenkaia.

Kan bli festivalområde Det blir ikke konserter på Skuret denne sommeren, men Sveinung Sundli håper å kunne holde utendørskonserter på Fosenkaia.l  Foto: Håvard Jensen Håvard H. Jensen (foto)

- Vi er fortsatt i tenkeboksen. For det første må vi sørge for et økonomisk fundament. Det er ikke så enkelt når man har et tak på 200 billetter, og må gjerde inn området, leie security og lydanlegg osv. Vi har god erfaring fra konsertene på Skuret de siste årene. Men nå må vi ned med publikumkapasiteten fra 250 til 200, samtidig som utgiftene mangedobles. Det krever at vi får inn gode samarbeidspartnere, sier Sveinung.