Det blir festival på Fosenkaia i hele sommer

Stormfestivalen byr på daglige konserter for 200 gjester gjennom over to måneder, og vil også inneholde en kunstmønstring og andre typer opplevelser på plassen mellom Jernbanebrua og restaurant Troll.

Stormfestivalen blir en realitet Fra 17. juni og til september blir det festival med daglige konserter og kunstutstillinger på denne plassen ved Fosenkaia. Sveinung Sundli har allerede lagt ut billetter til flere av konsertene.  Foto: Håvard Jensen Håvard H. Jensen (foto)

Sveinung Sundli røpet ambisjonene om å flytte konsertene i Kafé Skuret over til en utendørsscene på adressa.no for et par uker siden. Nå blir planene en realitet, Stormfestivalen blir gjenomført utenfor uteserveringen til restaurant Troll, og i samarbeid med Kjøpmannsgata Ung Kunst (K-U-K) og Kunstakademiet.