Vågå-sommer har blitt Røros-høst:

En av de største mønstringene av trøndersk kunst på mange år har inntatt Røros

Sommerutstillingen i Vågå med 21 trønderske kunstnere er nå flyttet til Røros. Her skal de mer enn hundre kunstverkene markere åpningen av Røros-høst 2020.

Her har en av skulpturene til Kjell Erik Killi-Olsen ankommet Røros og utstillingen Røros-høst.  Foto: Sigrid M. Jansen, Kunst og kaos

Håkon Bleken er hovedutstiller, og 20 andre kunstnere fra Trøndelag er med på det som trolig er en av de største mønstringene av trøndersk kunst på mange år. Det er Kjell Erik Killi-Olsen og Kjøpmannsgata Ung Kunst, K-U-K, som står bak gigantutstillingen med tilhold i Galleri Ullinsvin i Vågå fra 20. juni og frem til midten av august. Nå er kunstverkene fraktet fra Vågå til Røros, og denne helgen åpner utstillingen igjen i Galleri Kunst og kaos.