Her er alt til salgs, bortsett fra èn ting

Trondheim kunstmuseum avdeling Gråmølna er nå gjort om til et kunstmarked. Over 100 verk av 80 profesjonelle kunstnere stilles ut der under kunstfestivalen Trondheim Open 2020 som åpner fredag.

- Både nye og etablerte kunstnere blir å finne på kunstmarkedet under Trondheim Open, ifølge Alexandra Jegerstedt og Inga Skålnes.  Foto: Annemona Grann

– Her finner du alt fra unge kunstnere som fortsatt er under utdanning, til de etablerte som har vært i kunstmiljøet her i mange år. Alle sjangre er representert, også videokunst, forteller Alexandra Jegerstedt. Hun er produsent og koordinator for kunstmarkedet under Trondheim Open som er en mønstring av glasskunst, skulptur, tegning, foto, grafikk og maleri. Prisene på kunstverkene varierer fra 200 til 10 000 kroner. Og alt er til salgs, bortsett fra én ting.