Urpemiere på Trøndelag teater:

Først etter nesten tre timer føles ubehaget på kroppen

En i utgangspunktet supersterk historie der de enkelte ingredienser dessverre ikke gis nok rom og luft til at de synker inn.

I møte med overmakten: Hirsch Komissar(Duc Mai-The) i sitt første møte med Gestapo (fra venstre Ida Göransson, Maria Omarsdottir Austgulen og Mira Dyrnes Askelund).  Foto: Håvard Jensen Håvard Haugseth Jensen (foto)

Scenebildet er stilig, dominert av en hvit konstruksjon i tre etasjer, som brukes til mye - men som først og fremst representerer Jonsvannsveien 46, Henry Oliver Rinnans bandekloster - med torturkjeller, førsteetasje og loft. Det er en stilig, og også effektiv, konstruksjon, som understrekes av effektiv lyssetning og elegant videoproduksjon som med enkle årstidsmarkører viser tidens og livets gang.