Dette er tema for neste års Olavsfest

- Den verdensberømte vevkunstneren er svært relevant for tematikken Olavsfest har valgt for 2022, ifølge Hannah Ryggen-ekspert.

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum er involvert i arbeidet med den visuelle profilen til Olavsfest 2022. Utstillingene museet lager med Hannah Ryggen, deriblant Hannah Ryggen Triennale, en del av programmet under festivalen. T.v. Petter Myhr, direktør for Olavsfest, og Solveig Lønmo, konservator ved Kunstindustrimuseet.   Foto: Mariann Dybdahl

– Ordet skal være relevant for absolutt alle. Og det skal være interessant å reflektere over, både i religiøs og ikke-religiøs sammenheng. Det skal også være litt problematisk. Altså både veldig bra og kjempedårlig, forteller Petter Myhr, direktør for Olavsfest, om temaene de velger for hver festival.