- Håpet om å få spille «En julenattsdrøm» svinner time for time

Mads Bones og Kyrre Havdal håper fortsatt det blir premiere på «En julenattsdrøm» ved Nationaltheatret før jul, men det nærmer seg smertegrensen for hva som er mulig å få til dersom kulturstreiken fortsetter.

- Nå driver vi og «shopper i egne darlings». Og selv om vi aldri har likt å «kill darlings», så kan det jo hende at den ene slår i hjel den andre, sier Kyrre Havdal og Mads Bones.  Foto: Kristin Svorte

- Vi har hjemme alene-fest på Nationaltheatret. Det er Kyrre, Martha (Standal) og meg, sammen med skuespillerne og musikerne. Vi er helt for oss selv. Og det har trolig ikke skjedd siden Ibsens tid at det har vært mulig å ha dette teateret som en lekegrind, sier Bones, halsende inn i rokokkosalongen på det ærverdige teateret. Han er regissør og manusforfatter for den premiereklare juleforestillingen som er uten premieredato akkurat nå.