Kvalitet herfra og til månen

På sitt etterlengtede debutalbum, viser at artisten Ary også fort kan bli en av landets sterkeste produsenter.

Ary har vist seg å være x-faktoren i alt hun tar i, mener Adresseavisens anmelder.   Foto: Ida Bjørkvik

Så skulle vi altså skrive 2022 før Ariadne «ARY» Loinsworth kom med sin første full-lengder. Debutalbumet «For Evig» er resultatet av flere singelutgivelser de siste to årene, og summen av en artistkarriere som går enda lengre tilbake. Siden gjennombruddet i 2015 har Ary vært synonymt med elektrisk og inderlig popmusikk, samt en rekke profilerte samarbeid. Gjennom sine bidrag på blant annet «Telescope» med Carl Louis og «Syner» med stavangerrapperen Izabell, har Ary vist seg å være x-faktoren i alt hun tar i. «For Evig» er summen av alt, og litt til.