Noen har trua på Trump:

Velkommen til Trumpelag

Noen trassige sjeler i Trøndelag ser lysere på verden etter at Donald Trump ble president.

Sjelden: Kristian Kahrs fra Klæbu er noe så uvanlig som en trøndersk Trump-tilhenger. Nå vil han bli Trumps talsmann. - Jeg hater ingen. Som kristen vil jeg at alt jeg gjør skal gjennomsyres av Kristi kjærlighet. 

Heihei, velkommen hit, den som ikke kjører må smake litt serbisk sprit! Kristian Kahrs møter oss i døra med mildt blikk, to små glass i hånda og en T-skjorte det står «Hillary for prison 2016» på. For hans del er det Stortinget 2017 som er målet. Han er utenrikskoordinator hos Demokratene og har ingen planer om å legge skjul på sin begeistring for Donald Trump. Akkurat nå er han kraftig forkjølet, og kan sverge på at noen små slurker Slivovitz fra Serbia er den beste medisin. Da får det ikke hjelpe at det er blanke formiddagen og at journalister kommer på besøk på jakt etter Trump-tilhengere.