Tankestreif:

Kjoler til glede og besvær

I 2018 skal jeg trene mer, slutte å spise kake og bruke kjole oftere.

Ja, mye oftere skal jeg gå i kjole, jeg lover, både til fest og mest til hverdags. Såkalte hverdagskjoler, det skal jeg ta i bruk, selv om jeg egentlig ikke tror de er særlig annerledes enn de jeg bruker når jeg pynter meg. Men det er jo å pynte meg litt mer jeg gjerne vil, sånn til hverdags. Jeg har hatt dette som nyttårsforsett før også, og ja, jeg vil prøve igjen. For jeg vil veldig gjerne være en sånn kvinne som alltid har en passende kjole. Ikke for pyntet, ikke altfor hverdagslig. Det er flere slike på jobb, alltid velkledde og med en kjole for enhver anledning. Inspirert av den glitrende førjulstida planlegger jeg til og med å bytte ut joggeskoene med litt høye hæler innimellom også. Det selv i tristeste januar - ja, særlig da.