Markahyttene i Trondheim: Elgsethytta

- Hit kommer alt fra pensjonister til barnefamilier

Anne Valseth savner jerven som kom for å få vafler hver kveld. Heldigvis har hun Mette-Marit og tusenvis av andre gjester som kommer innom titt og ofte.

Tre ganger Anne: Anne Valseth ved Elgsethytta har både egen buff på hodet og sørger for en rikholdig tacobuffet på hytta hver torsdag. Middagsgjestene Anne Arnesen (nederst til venstre) og Anne Grytbakk setter stor pris på de gode skisporene og de varme markahyttene. 

Endelig vinter: - Bank i bordet, la det vedvare. Det er mange år siden vi har hatt skiføre så lenge, og så flott skiføre! Det har vært flere år med blankis, strøing og alt mulig, sier Anne Valseth. Hun begynte å jobbe på Elgsethytta allerede i 1976. Året er 1976. 12-åringen Anne Valseth står på krakk inne på kjøkkenet og vasker kopper. Det er starten på et livslangt forhold til turisthytta i Bynesmarka.