Middelklassens barn dør av overdoser i USAs småbyer

«Esken med Tim». Det kaller Norma Thatcher den dekorerte skoesken hun bærer med seg under armen, når hun drar til foredrag i skoler og kirker for å prøve å gi mening til sønnens korte liv.

Åpenhet: Etter flere års taushet snakker Powell Duggan om sønnens heroindød. - Kanskje det at borgermesterens sønn også var et offer, kan skape nødvendig oppmerksomhet, tror han. Sønnen Daniel ble 39 år gammel. 

I esken med Tim ligger barnebilder av den spinkle og smilende gutten. Her ligger diktene han skrev da han satt i fengsel som tenåring, og her er dagbøkene han skrev mens han var på avvenningsklinikker og drømte om en stoffri fremtid. I bunnen av esken ligger dødsattesten, utskrevet etter at han som 22-åring ble funnet livløs etter en heroinoverdose i familiens villa i Warrenton, Virginia.