Klaus på alvor

Et menneske er ikke et menneske uten å ha hemmeligheter, sier Klaus Sonstad. Men han synes det er vanskelig å erkjenne.

DHEIM: Portrett; Klaus Sonstad. Foto: RICHARD SAGEN, Adresseavisen 

Hjemmeseier: Klaus møtte Kathrine på Pstereo-festivalen, og dermed var det gjort. Hans Max (7) og hennes Einar (8) er blitt som brødre. 

Alle skal få: Små og store elsket Are og Odin, og etter liveshowene var autografkøene lange. I dag lager de radio hver lørdag på P1, og får mail fra unge voksne som digget dem da de var barn. 

Fjellstøtt vennskap: Forholdet til gymnasforelskelsen tok slutt, men vennskapet med søskenbarnet hennes besto. Kolbjørn Nordvik er bestekompis og en fast klippe i Klaus sitt liv. Her på tur i Innerdalen i fjor. 

Fokus på andre: Som nyhets- og kulturjournalist i Adresseavisen fant Klaus gleden i å fokusere på folk og fakta. Men humoren lå heller ikke der langt unna. 

Alltid beredt: Som liten var Klaus alltid klar for å skape god stemning og ta rollen som klovn, enten han var hjemme eller på turer med speideren. 

TRONDHEIM Nordre/Gjensidigebygget: Danica Pensjon gikk fra å være noen få ansatte til å bli stor på kort tid. Da leide de inn coachene bak Engasjert byrå til å freshe seg opp. F.v: Kolbjørn Nordvik(Engasjert byrå) og Marianne Danielsen(Engasjert byrå). 

- 99,5 kilo er greit. 100 er helt krise!