Portrettet:

Tete à tête

Han er blitt bundet fast til et tre og satt fyr på. En blodpropp holdt på å ta livet av ham. Fotballkarrieren forsvant i et hav av røde kort og en kropp av kjeks. Det er ikke så farlig for Tete Lidbom. Alt ordner seg.

Tete Lidbom programleder i P3 Heia fotball. 

Grålysningen skulle snart løfte Trondheim ut av mørket da den fryktelige sannheten gikk opp for Tete Lidbom, musikkprodusent i P3, programleder for «Tete» og landets største sportspodkast - «Heia Fotball». Utsikten var ikke god. Selv om vinternatten fremdeles var snømyk i Trondheims-gatene var festen i ferd med å ebbe ut. Det hadde vært en overtakelse av et utested i Trondheim, det hadde vært en av de lystigste festene, det hadde vært sjelden champagne. Det hadde tegnet til bli et nachspiel av episke dimensjoner. Skulle det ende med et brak? Eller, rettere sagt, uten?