Mannen har fått nok, soverommet er stengt

- Han skal IKKE opp i senga, sa mannen strengt, og ristet i både dyner og puter, etter å ha skiftet sengetøy for tredje gang på under en uke.

Annemona Grann med engelsksetteren Theo  Foto: Morten Antonsen

Mannen har fått nok av hund som ikke vet at han er hund, og igangsatte plutselige avvenningstiltak for vårt firbeinte familiemedlems diverse lyter. Theo tror dobbeltsengen vår egentlig tilhører ham. Og han vil helst ligge der så mye som mulig. Gjerne når han er litt våt. Nydusjet etter tur i skogen pleier han å gni seg på teppet i gangen før han bykser inn på soverommet vårt, hopper opp i sengen, og tar noen runder rundt i sengetøyet før han finner «plassen sin» på mannens hodepute. Det blir selvsagt ganske vått i senga vår etter slike seanser, noe jeg har sett litt stort på.