Helt Hjem:

Dørene lukkes

Da er det gjort. Barndomshjemmet er solgt. Snart skal kanskje noen andre klistre opp sine plakater på de gamle veggene og fylle «rommet mitt» med sine saker og opplevelser.

Det er fint å tenke på at noen andre skal ta over dette rommet, skriver Harry Tiller.  Foto: HarryTiller

Det er lenge siden alle veggene var dekket med fotballbilder. Først var det Leeds det handlet om. Billy Bremner og Peter Lorimer hadde sentrale plasser, en på hver av skapdørene. Men en gang på 70-tallet gjorde jeg det man aldri bør gjøre, jeg skiftet klubb. Kevin Keegan må ta skylda for det. Leeds-plakatene forsvant. En tid handlet det meste om Keegan, senere om Kenny Dalglish og Ian Rush. Så ble det mindre fotball og mer av andre interesser og lidenskaper. Fotballplakatenes tid var over for gutterommet.