Par i bil prøvekjører: Pickup - Mercedes X-Klasse

- Veltrent under arbeidsklærne

Mercedes X-Klasse er merkets debut i pickup- segmentet. Vi opplever at den sikter mot privatmarkedet, eller i hvert fall kunder som har mulighet til å legge litt mer penger i pickuppotten, enten for å blidgjøre attraktive arbeidstakere eller fordi de vil ha kombinasjonen av personbilkomfort og liten lastebil.

Arbeidshesten
 

Pickup er arbeidshesten i garasjen, men har samtidig funnet en nisje i privatmarkedet. Norsk avgiftspolitikk gjør at versjonen med fem seter knapt nok blir solgt. Fire dører, og dermed litt lasteplass også innendørs, vil vi allikevel gjerne ha. Det går på bekostning av størrelsen på lasteplanet, som dermed blir om lag halvannen meter. Alle tre bilene vi har prøvekjørt denne gang har dette særnorske oppsettet.

 


 

Han: