Dette kunstverket finnes ikke

Dette forslaget av den Trondheims-baserte kunstneren Torhild Aukan er tilsidesatt til fordel for en annen Trondheims-kunstners forslag, nemlig Håkon Gullvåg.

Torhild Aukans forslag til kirkeutsmykking.  Foto: Torhild Aukan

Dette kirkerommet ligger langt utenfor Midt-Norge. Kirkeorgelet og det midtstilte alteret befinner seg i Fridalen menighets kirke i Bergen. Regionale lesere av inneværende avis kan med andre ord ikke oppsøke dette kirkerommet i sin region. Men dette visuelle uttrykket kan faktisk ikke ses noen steder. Det er et steds-spesifikt forslag til en utsmykning til akkurat dette kirkerommet. Men dette forslaget av den Trondheims-baserte kunstneren Torhild Aukan er tilsidesatt til fordel for en annen Trondheims-kunstners forslag, nemlig Håkon Gullvåg.